15 Ocak 2010 Cuma

beyonce saçını çok beğendimmmmmmmmmmmmmm



o ne guzel bır renktır öle bende sacımı koyuya boyatdıgımdan berı bunu tutturmaya calısıorum ama olmuo nası olucak bılmıorum ama bu rengı tutturan bı kuafor bulucam artık :))sız nasıl buldunuz guzel dımı bebısler ?

8 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

Rengi harika!! sac kesimide harika cok yakı$mı$! bayılıyorum bu kadına ya:)

SWL dedi ki...

Öncelikle Merhaba, bende gecen sene saclarımı balyaj varken siyaha boyattım. sonra sıkıldım acmaya başladım yavas yavaş. Şimdi ise saclarım bununla aynı renk. Kuaförüm bana bırak dedi bişiler yaptı. Bunun tıpatıp aynısı şuanda saçım :) Şahane bir renk kesinlikle katılıorum sana :) allah kuaförümün ellerine zeval vermesin :)

pinkcandydream dedi ki...

merhaba seval umarım aynısından yapabılır cok ama cok tesekkur ederım fıkrın ıcın :)))

Dominika dedi ki...

bende çok beğendim saç rengini.. bize yapsan turuncu olur beyonce olunca güzel olmuş :PP

Unknown dedi ki...

aa ayakkabilarindan ziyade ben puanli mavi elbisesini cok sevdim bende bugün puanli bulüzümle olan kombinimi yayinladim su tesadüfe bak =)

senawantsmorefashion.blogspot.com

=*

Unknown dedi ki...

pardon yanlislikla beyonce ye yazmis oldum bu yazim rihannayla ilgili olan postuna gitcekti =P

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bu renklerin hiç bir kadında parlak durduğunu görmedim. saç gene mat, beyonce bile olsa.. çok beğendim, tenine falan çok yakışmış. ama parlamıyan turuncu saçlara bi örnek..

SWL dedi ki...

Teşekkür ederim cnm. usta bi el yapınca gerçekten güzel oluyo.Bende iyi durdu eminim sende de çok güzel duracaktır. hııı bide erkekler çok beğeniyo bu saçı extrası da bu :) nişanlım dokunup dokunup duruo çok güsel çok güsel diye :D